Etika Perkhidmatan Penggunaan Bilik Mesyuarat/Kuliah | TAMAN PERTANIAN UNIVERSITI
» PERKHIDMATAN » Bilik Mesyuarat / Kuliah » Etika Perkhidmatan penggunaan Bilik Mesyuarat/Kuliah

Etika Perkhidmatan penggunaan Bilik Mesyuarat/Kuliah

Etika dan Peraturan:

• Tempahan bilik mesyuarat/kuliah boleh dibuat di Kaunter Pejabat Am, TPU.
  • Kebersihan bilik mesyuarat/kuliah (termasuk peralatan katerer, jika berkenaan) adalah di bawah tanggungjawab urusetia/sekretariat mesyuarat/kursus.
  • Keselamatan peralatan di dalam bilik mesyuarat/kuliah adalah di bawah tanggungjawab urusetia/sekretariat mesyuarat/kursus.
  • Sila pastikan suis lampu dan penghawa dingin ditutup sebelum meninggalkan bilik mesyuarat/kuliah.
  • Sila pastikan kerusi dan meja dalam keadaan tersusun bagi melancarkan penggunaan seterusnya.
  • Sila pastikan pintu bilik mesyuarat/kuliah ditutup selepas digunakan.
  • Sebarang pertukaran bilik mesyuarat/kuliah atau tarikh penggunaan hendaklah dimaklumkan kepada petugas di Kaunter Pejabat Am, TPU.

Kemaskini:: 14/05/2017 [syedghazali]